[42] Linker deel, in oranje

|nl|  |en|

Marian Mijnhardt van Galerie 2020 in Otterlo nodigde me uit om te exposeren in Galerie 2020, Raamgalerie voor hedendaagse kunst in Otterlo. Mijn werk Linker deel, in oranje is daar van 1 t/m 30 april 2022 te zien.

“Het werk van Kees van de Wal is 3-dimensionaal. De vormen die hij gebruikt, maken je nieuwsgierig. Soms zijn de vormen organisch, dan weer hoekig en strak. Het kleurgebruik is verrassend en fris.

Speciaal voor de vitrine maakte hij een passend werk. Waar kijk ik eigenlijk naar, vraag je je af. Is het een ruimte? Een letter van een voor ons totaal onbekend alfabet? De titel helpt je een eindje op weg. Het werk zelf laat volop ruimte voor een eigen interpretatie. En dat laatste maakt het zo fijn om ernaar te kijken.”

#631
Linker deel, in oranje / Left part, in orange
Acryl op mdf
100 x 140 (90) x 1,8 cm

Galerie 2020
Arnhemseweg 14, 6731 BS Otterlo

Website Galerie 2020

“In het oude bankgebouw van de RABO zat vroeger ook de VVV. Aan de weg stond een vitrinebord met alle info over de regio. Nu zowel de bank als de VVV vertrokken zijn, staat de vitrine al jaren leeg. Dus blazen we er nieuw leven in. Met kunst. Elke maand een nieuw fris werk, een nieuwe kunstenaar. Te zien van zonsopgang tot zonsondergang. Voor wie er toevallig langsloopt. Of speciaal gaat kijken.”