Atelierexpositie Van landschap tot vorm, van schilderij tot object

|nl|  |en|

Van 5 tot en met 13 september is mijn atelierexpositie Van landschap tot vorm, van schilderij tot object te zien. Tijdens deze expositie presenteer ik nieuw werk en laat ik zien hoe mijn werk zich heeft ontwikkeld vanuit het landschap naar mijn eigen vormentaal. Met behulp van een audiotour wordt je langs de verschillende fases van de ontwikkeling geleid. Neem je smartphone en oortjes mee …

Van landschap tot vorm, van schilderij tot object

Atelier Kees van de Wal, Nonnenstraat 18, Zaltbommel, achterom.

  • 5 en 6 september: 11.00 – 17.00 uur
  • 10 en 13 september: 13.00 – 17.00 uur
  • en op afspraak.

Bij de expositie verschijnt een boekje met daarin een foto-impressie van de expositie en de tekst van de audiotour. Het boekje is voor 10 euro in mijn atelier te koop maar je kunt me ook een berichtje sturen als je interesse hebt.

Op 5 en 6 september vindt ook de 1e editie van Kunstrondje Zaltbommel XXL plaats. Meer dan 80 deelnemers op 54 locaties in de vesting van Zaltbommel, herkenbaar aan de vlag met het logo. Meer informatie en de folder met plattegrond vind je op de website van het Kunstrondje.