In woord en daad

PLAY room ‘In Woord en Daad’

Serieus spelen in Zaandams’ leukste galerie

PLAY room aan de Westzijde heeft als doel een bruisende plek te zijn waar kunstenaars experimenteren en het publiek ontdekt. Vanaf half juli wordt dat heel letterlijk genomen door de internationale groep van exposerende kunstenaars. Tijdens ‘In Woord en Daad’ spelen ze met vormen, kleuren, materialen en woorden, maar vooral met betekenissen.  

´De spelende mens is de evoluerende mens´, aldus de galeriehouder Jeroen van Paassen. Hij vervolgt, ‘We leven in een heel bijzondere tijd. Alles wat we normaal vonden, wordt nu bevraagd. Alleen een flexibele geest weet zich hierin staande te houden. En om flexibel te zijn, moet er gespeeld worden, heel veel gespeeld worden.’  Tijdens ‘In Woord en Daad’, de laatste expositie van dit seizoen, zien we een keur aan kunstenaars die stuk voor stuk op zoek zijn naar een nieuwe horizon.

Galerie PLAY room, 15 juli 2022, een paar minuten voor de opening.

Bezoek
 
Kom ontdekken en bezoek ‘In Woord en Daad’. De expositie is gratis toegankelijk van 15 juli t/m 7 augustus 2022:

  • Opening vrijdag 15 juli 18-21u:
    • Met DJ Dion, bekend van de Waakzaamheid.
  • Curator 50 jaar zondag 7 augustus 15-17u: 
    • Verjaarsfeest met verrassend live optreden.
  • Van vrijdag tot en met zondag (13u – 18u) of op afspraak.

Tijdens ´In Woord en Daad ´ zijn werken te bewonderen van: Kim Asbury, Koen Betjes, Claudia Breuer, Sandra Bueneker, Ben Eine, Jan Hakon Erichsen, Milène Evers, Helma Hille, Peter Klashorst, Verónica Lombeida, MANI-KURE, FMZ Fred Morgan design, Katri Mononen, Sagrasse, Kees van de Wal en Norbert Wille.