Kees van de Wal exposeert bij VERBAU

< back

Toonkamer-werkplaats-winkel voor betonstuc en leemstuc
ExpositieKeesVandeWalbijVERBAU

Van 29 augustus tot en met 6 september zijn de verstilde landschappen van beeldend kunstenaar Kees van de Wal te zien op een bijzondere achtergrond: het betonstuc en leemstuc van VERBAU. Van de Wal exposeert zijn werk tijdens Kunst Kiezel Klei in de recent geopende toonkamer-werkplaats-winkel van VERBAU aan de Gasthuisstraat 10 in Zaltbommel.

De achtergronden van betonstuc en leemstuc lopen op natuurlijke wijze over in de abstracte landschappen van Van de Wal. Verstilde beelden met ingetogen kleurgebruik. Van de Wal neemt de weidsheid van het platte Nederlandse landschap als vertrekpunt en schildert er zijn kijk op. Soms herken je een landschap, soms niet. Een horizon, een suggestie van bomen of andere begroeiing, vlakverdelingen. Ingetogen werk, verstilling, rust en ruimte. Het past verrassend goed in deze nieuwe omgeving.

Sinds dit voorjaar is de toonkamer-werkplaats-winkel van VERBAU aan de Gasthuisstraat 10 geopend. Een feestelijke opening volgt dit najaar. Maar het vakteam in betonstuc en leemstuc voor de afwerking van wanden, vloeren en meubels laat je de diverse materialen en technieken nu al graag zien, voelen én beleven. Je krijgt persoonlijk advies over hoe je betonstuc en leemstuc kunt toepassen in je eigen interieur. Vakwerk en het vertalen van je eigen identiteit in je interieur staan bij VERBAU centraal. Of je het werk uit laat voeren of zelf aan de slag gaat. In de toonkamer-werkplaats-winkel vind je inspiratie en leer je alles over betonstuc en leemstuc. Voor een ambachtelijk en uniek interieur met je eigen handschrift.

Van de Wal exposeert tijdens Kunst Kiezel Klei ook in zijn atelier in Pand 9 in Zaltbommel. VERBAU toonkamer-werkplaats-winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag en op afspraak. En uiteraard tijdens de twee zondagen van Kunst Kiezel Klei.

www.keesvandewal.com
www.verbau.nl